Зниклих рибалок досі шукають

Вже другий тиждень рятувальники продовжують шукати двох рибалок, які провалились під кригу на річці Десна поблизу села Авдіївка Куликівського району.

Цей нещасний випадок стався 9-го березня. В той день четверо чоловіків поїхали на риболовлю. Та двоє з них, віком 62 та 67 років, провалились під кригу. Їх товариші відразу повідомили про це рятувальників. І хоча ті оперативно виїхали на місце пригоди і відразу почали пошуки зниклих під водою, досі їх не виявлено. Нині рятувальники районного пожежно-рятувального посту проводять обстеження берега уздовж Десни та візуально обстежують акваторію. Адже водолази через льодохід працювати там не можуть. Для проведення робіт від УДСНС в Чернігівській області було залучено 10 працівників, 2 одиниці техніки та 1 надувний човен Шторм-450.

«На аероглісері проведено обстеження на акваторії річки Десна на площі 25 гектарів, а також 20 кілометрів берегової лінії, – коментує речниця управління ДСНС в Чернігівській області Ірина Щукіна. – На місці працюють рятувальники 8-го державного посту смт Куликівка, а також державний загін управління ДСНС в області. Пошуки тривають досі».

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"