Журналістів завербували до армії

З нагоди святкування Дня журналіста командування Чернігівського гарнізону та офіцери Регіонального медіа-центру Міноборони України організували для представників місцевих ЗМІ прес-тур до військово-спортивного клубу «СОТа».

Повідомляє регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Ця організація безкоштовно проводить заняття з початкової військової підготовки з добровольцям, які готові стати на захист Батьківщини. В ролі інструкторів з виступають колишні бійці спецпідрозділів.

Організатори акції ознайомили представників ЗМІ Чернігівщини з розробкою програми підготовки курсантів, продемонстрували їм зразки екіпіровки та різноманітних видів пневматичної зброї.

Також для журналістів провели показові заняття із знешкодження терористів у захоплених будинках та на блокпостах, евакуації поранених та надання їм першої медичної й психологічної допомоги в екстремальних умовах.

На завершення заходу начальник Чернігівського гарнізону полковник Костянтин Нікулін подякував представникам регіональних засобів масової інформації за професіоналізм, об’єктивне висвітлення життєдіяльності частин і установ та інформаційний супровід при проведенні часткової мобілізації в області тощо.

Він нагородив журналістів грамотами і подяками, побажав журналістам творчої наснаги і нових успіхів у плідній праці на благо українського народу.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"