За 210-ий округ «воюють» у суді

Триває розгляд справ у шостому апеляційному адміністративному суді у Києві, де розглядають шість скарг на рішення Чернігівського окружного адміністративного суду. Нагадаємо, йдеться про визнання недійсними результатів голосування на дільниці у геріатричному пансіонаті у селі Часнівці Козелецького району. Такий позов подавав до суду кандидат у народні депутати по 210-му виборчому округу Борис Приходько.

10-го серпня Чернігівський окружний адміністративний суд зобов’язав 210-ту ОВК визнати недійсними результати голосування на цій дільниці. Дві апеляційні скарги на це рішення до суду подали кандидат у народні депутати по 210-му виборчому округу Сергій Коровченко та голова 210-ї ОВК Оксана Соколовська. Ще чотири – адвокат з Києва Василь Федорчук, який виступив нібито на захист прав підопічних цього пансіонату.

Також позов до Верховного Суду подав Сергій Коровченко з вимогою визнати бездіяльність ЦВК, яка не оголошує його обраним народним депутатом. Суд цей позов не задовольнив. Після цього Коровченко звернувся до Державного бюро розслідувань.

Чим закінчиться війна по 210-му виборчому округу, повідомимо у наступному номері.

Сніжана БОЖОК

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"