З Прилуччиною ознайомився представник Адміністрації Президента

 

Два дні – 6 та 7 серпня – тривала робоча поїздка в Прилуки і Прилуцький район головного консультанта - інспектора відділу центральних та північних регіонів Управління з питань регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента Олега Шепетіна. За словами Олега Васильовича, поїздка мала на меті ознайомлення з Прилуччиною і містом.

Це знайомство Олег Шепетін розпочав з відвідин селища Ладан, першою зупинкою у якому стала Покровська церква – унікальна культова споруда Чернігівщини, що має п’ятнадцять куполів.

Загалом же, упродовж двох днів посадовець побував у сільських школі та дитсадку, на об’єкті бюджетного будівництва Прилук – гімназії №1, в територіальному центрі й на підприємствах міста та району.

Проходячи цехами Ладанського заводу «Пожспецмаш», пригадав, що бував тут у 2003 році, в критичний для підприємства час, коли воно не мало замовлень, а люди не отримували зарплату. Тепер же зміни видно неозброєним оком: в цехах встановлено нове обладнання, завод безперебійно працює, випускаючи як пожежні машини, так і спецтехніку.

Ділячись враженнями від Прилуччини, Олег Шепетін повідомив, що в цілому задоволений візитом, та пообіцяв, що за підсумками поїздки в Адміністрації Президента буде розроблений план допомоги Прилукам і району за напрямками, які цього потребують.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"