Відділення поштового зв’язку як альтернатива чергам

«Укрпошта» урочисто презентувала у Прилуках нові послуги, які відтепер населення може отримувати через поштові відділення. За словами начальника Центру поштового зв’язку №3 Ірини Зубко, це соціально значимий проект, який відбувається в рамках реалізації реформ Президента України щодо створення зручних та доступних умов одержання населенням адміністративних послуг.

Переваги нововведення перш за все відчують жителі сільської місцевості, адже тепер їм можна не витрачати часу та грошей на дорогу до райцентру, не стояти у довгих чергах. Достатньо відправити листа з усіма необхідними документами до відповідної структури та отримати відповідь поштою. Зокрема, таким чином відтепер можна вирішувати питання щодо затвердження технічної документації із землеустрою та проектів землеустрою; дозволу на відключення житлових будинків від мереж централізованого опалення та водопостачання; погодження режиму роботи торгових закладів; надання пріоритету на розташування рекламного засобу.

Як повідомила заступник директора Чернігівської дирекції «Укрпошти» Галина Панаско, Прилуки не першими в області долучилися до цього соціального проекту. Очікується, що до 1 жовтня такі послуги надаватиме 567 поштових відділень Чернігівщини.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"