Вибух в будинку села Ярославка


 

17 жовтня о 14-й годині до поліції надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку у селі Ярославка Бобровицької громади Ніжинського району стався вибух та зазнали травм троє людей.

 

На місце події по вул. Незалежності, 18 негайно прибула група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (м. Бобровиця) Ніжинського райуправління поліції, рятувальники ДСНС та медики. За попередніми даними, в будинку вибухнула граната, внаслідок чого чоловік і двоє жінок (1982, 1952 та 1953 років народження) зазнали травм різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані до КНП "Бобровицька опорна лікарня". Найважчого з травмованих лікують у Чернігівській обласній лікарні. Пацієнт перебуватиме у відділенні щелепно-лицьової хірургії. Усі троє людей отримали серйозні травми: один випадок потребував допомоги торакального хірурга, ще один — мікрохірургії ока. Для надання їм медичної допомоги до Бобровицької опорної лікарні виїздили лікарі із обласної лікарні: офтальмолог та торакальний хірург.
Всі обставини події розслідуються у рамках кримінального провадження за ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами). Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"