В Прилуках визначилися з громадськими роботами

Виконавчий комітет Прилуцької міської ради затвердив перелік видів громадських робіт на 2014 рік, що мають економічну, соціальну та екологічну користь і відповідають потребам громади, сприяють її соціальному розвитку. Затверджено також перелік роботодавців, за участю яких планується організувати та проводити громадські роботи  у  2014 році.

Виконавчий комітет рекомендує роботодавцям не пізніше, ніж за два дні  до початку робіт  укласти договори  з Прилуцьким міськрайонним центром зайнятості та створити для цього спеціальні тимчасові робочі місця.

Фінансування громадських робіт буде проводитися пропорційно рівними частинами за рахунок коштів місцевого бюджету та Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття в разі залучення до таких робіт зареєстрованих безробітних та працівників, які втратили частину заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення до 50% передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв'язку із зупиненням (скороченням) виробництва. 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"