В Прилуках День Святого Миколая розтягнувся на тиждень

Не за горами – новорічні свята, і їх першим провісником є День Святого Миколая. Це свято особливо полюбляють дітлахи, адже Святий Миколай щороку приносить їм подарунки.

В Прилуках святкування цього дня розпочалося задовго до святкової дати, а крім подарунків, для дітей та молоді організатори підготували ще чимало святкових сюрпризів. В міському Будинку культури для юних прилучан протягом двох днів демонструється казкова вистава «Ходить світом доброта Миколая», Центр творчості дітей та юнацтва з понеділка по четвер (16-20 грудня) проводить Миколаєве свято для малечі, в дитячих садках, загальноосвітніх  школах та школах естетичного виховання тривають привітання дітей. Театралізовані свята та літературні години з нагоди Дня Святого Миколая заплановані в бібліотеках міста, цікаві програми для своїх відвідувачів готують і центри соціальної реабілітації дітей-інвалідів та соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Особлива увага в ці дні приділяється дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування. Протягом тижня будуть проведені адресні поздоровлення прилуцьких дітей цієї категорії, їм вручать подарунки, надані спонсором. День Святого Миколая відзначать і в Прилуцькому обласному будинку дитини «Надія», а учні місцевої гімназії №5 ініціювали та проводять акцію з поздоровлення дітей-сиріт Удайцівської школи-інтернату.

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"