У військовій частині освідчуються щосуботи

Вже другу суботу поспіль у Навчальному центрі «Десна», що на Козелеччині під час присяги на вірність українському народові, відважні й закохані солдати роблять пропозицію своїм обраницям. 9 червня, не зраджуючи традиціям, урочистий ритуал складання присяги також завершився зізнанням.

Після святкової церемонії, хлопець на ім’я Максим, у присутності товаришів по службі й гостей романтично освідчився своїй коханій  Аліні. Дівчина неабияк розчулилася, коли солдат-строковик одягав їй обручку. Зворушлива подія, без сумніву, запам’ятається на все життя не лише майбутнім молодятам, а й усім присутнім, що підтримали заручених гучними оваціями.

Гарну традицію романтичної присяги започаткував у селищі Десна 24-річний Валерій Чучкалов, який в травні цього року покликав свою дівчину заміж, ставши на коліно на плацу. Хлопець з Рівненщини присягнув державі і коханій в один день. У цьому йому допомогли командири військової частини, які попри серйозність своєї професії, залюбки підтримали романтичний сюрприз.

9-го червня була остання весняно-літня присяга, на якій ще вісім сотень юнаків поклялися захищати свою Батьківщину та народ. 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"