У Прилуках Першого дзвоника чекають півтисячі першокласників

Вже завершується літо, і незабаром шкільний дзвоник покличе учнів на перший урок. Цього навчального року у школах та гімназіях Прилук розпочнуть навчання 528 першокласників, до десятих класів набрано 297 дітей. Втім, формування десятих класів ще триває, в деякі міські школи станом на 20 серпня подано ледь більше десяти заяв. Та вже відомо, що з 1 вересня на 10 груп продовженого дня у прилуцьких школах стане менше. Разом з тим, у місті буде збережена мережа освітньо-виховних закладів.

Із закінченням літа не втрачає актуальності проблема ремонтів шкіл та подальшої заміни вікон на енергозберігаючі. У дитячо-юнацькій спортивній школі чекає ремонту дах. Центр творчості дітей та юнацтва потребує ремонту всіх тепломереж, перекриття даху та його пофарбування. До того ж, проблемою ЦТДЮ є й те, що діти займаються в ньому до 19-ї години, а міські автобуси у вихідні дні курсують до закладу до 16-ї.

До початку нового навчального року – ще кілька днів, а отже, педагоги сподіваються за цей час за допомогою міської влади вирішити нагальні питання.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"