У Новгород-Сіверській ОТГ грейдерують дороги


 

Старий, перевірений, дешевий і ефективний спосіб, який давно використовують лісівники при прокладанні доріг – грейдерування – взяли на озброєння у Новгород-Сіверській територіальній громаді. Донедавна занедбані ґрунтові дороги вирівнюють та підсипають щебенем.

 

В Орлівці та Блистові підсипають сільські шляхи щебенем. Вантажать будівельний матеріал у Новгороді-Сіверському працівники філії «Сосницька дорожньо-експлуатаційна дільниця», самі ж роботи виконує ТОВ «Шляховик». Особливу увагу дорожники приділяють ділянкам, де є глибокі ями та значні нерівності.

У Новгороді-Сіверському також триває ремонт ґрунтових доріг. Так, вже прогрейдеровано та зроблено підсипку найпроблемніших ділянок вулиць: 8 Березня, Сумська, Поліська, Путивльська, Залінійна, Ященка, Будівельників, Чернігівська, Чкалова, Вокзальна, Квіткова, Рокосовського, Молодіжна, Східна, Толстого, Дружби, Деснянська, Варлаама Шишацького, Матросова, пров. Р.Волкова.

Як повідомили у центральній садибі громади, дорожні роботи на вулицях усієї громади, де немає твердого покриття, ще будуть продовжуватися.

 

Святослав ЖОЛУДЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"