У Ніжині заборонили продаж спиртних, слабоалкогольних напоїв і пива в нічний час доби

Рішенням п’ятдесят третьої сесії Ніжинської міськради депутати заборонили торгівлю спиртним у місті. Такі обмеження стосуватимуться лише нічної торгівлі алкоголем. Із двадцять другої години вечора й до шостої ранку кожна збута пляшка алкогольного чи слабоалкогольного напою буде незаконно проданою.

Тепер торгівля в нічний час у стаціонарних об’єктах торгівлі та тимчасових спорудах, крім закладів ресторанного господарства, враховуючи вихідні дні та свята, забороняється.

Усі власники магазинів, кіосків і т.д., за винятком закладів ресторанного господарства, мають забезпечити наявність інформаційних табличок про заборону роздрібної торгівлі спиртним.

Із десятої вечора й до самісінького ранку купити горілку, вино, лікери, коньяки, слабоалкогольні напої та пиво, окрім безалкогольного, буде не так то просто.

Контролювати дотримання та виконання вимог даного рішення будуть правоохоронні органи та постійні депутатські комісії з питань депутатської діяльності, етики, законності і правопорядку, охорони прав і законних інтересів громадян, підприємницької діяльності, інформаційної політики та інвестицій, соціально-економічного розвитку міста, фінансів та бюджету.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"