У Чернігові жінка затримала грабіжника

В обласному центрі жінка голими руками затримала грабіжника, який поцупив сумочку в перехожої, і тримала його до тих пір, поки не приїхав поліцейський патруль.

Інцидент стався вранці 16 квітня. Чернігівка Наталя Понуренко побачила, як чоловік вирвав у дівчини сумку і почав тікати. За ним бігла потерпіла і кликала на допомогу. Коли зловмисник пробігав повз Наталію, вона не розгубилася, кинула свої речі на землю і схопила злодія.

«Спочатку я схопила його за одяг, але він пручався, – згадує пані Наталія. – Намагався зняти з себе куртку. Тоді я схопила його за шкіряну вставку на поясі штанів. Тримала на відстані витягнутої руки, щоби не вдарив мене ліктем. Десь хвилин десять мені довелося його утримувати. За цей час ми падали і боролися. Він намагався умовити мене відпустити його, навіть гроші пропонував».

За всім цим спостерігали перехожі і просто проходили повз. Та зрештою знайшлося декілька чоловік, які допомогли жінці утримати злочинця до приїзду поліції, яку викликали очевидці.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), який карається арештом на строк від шести місяців до чотирьох років.

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"