У Борзні відкрили оновлений стадіон


 

Футбольне поле із природним газоном, легкоатлетичне ядро з біговими доріжками й секторами, трибуни на пів тисячі місць - тепер у Борзні функціонує сучасний стадіон, де можуть займатися як професійні спортсмени, так і любителі.

 

Реалізували проєкт в рамках програми «Велике будівництво» за майже 10 мільйонів гривень, з яких 7,1 мільйона — кошти Державного фонду регіонального розвитку. Як зазначила голова Борзнянської громади Лариса Осадчук, відкриття «Колоса» вже давно очікувала місцева спортивна спільнота.
Спортивна інфраструктура нині розбудовується не лише у столиці чи обласних центрах, а й у невеличких містах та селах. Як підтвердження — стадіон у Борзні, стадіони у Носівці та Куликівці, які також реконструюються. Відкриття подібних об’єктів — гарна нагода зорієнтувати місцевих жителів на здоровий спосіб життя.
Стадіон «Колос» — один із семи проєктів ДФРР, що реалізуються у 2021 році. На часі — відкриття стадіону у Носівці.
За програмою «Здорова Україна» передбачається побудувати дві тисячі активних парків по Україні, 10 тисяч спортивних майданчиків, 19 льодових арен по всій державі, 100 стадіонів, 25 спортивних «магнітів». Мета цієї програми — завдяки популяризації здорового способу життя збільшити тривалість життя українців. А також зробити спорт цікавим і доступним для всіх українців.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"