Столітній ювілей і пам’ятник двірнику


 

Днями свій 100-літній ювілей відзначило Комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства» Ніжинської міської ради.

Зранку 22 листопада при вході на територію коммунального підприємства встановлено скульптуру «Двірник». Незвичний арт-об’єкт постав тут з нагоди відзначення ювілею – сторіччя комунальної служби Ніжина. Таким чином вирішили увічнити в металі людину цієї професії – необхідної і незамінної, кажуть самі комунальники.

У післяобідню пору комунальники міста зібралися на урочистості у драматичному театрі ім. М.М. Коцюбинського. За дорученням очільника представницької влади області Ігоря Вдовенка його вітальну адресу колективу оголосив радник голови Дмитро Никоненко. Він також вручив керівнику підприємства від голови квіти і презентаційний фотоальбом «Горнусь я до тебе, Чернігівський краю!». Комунальників також привітали і вручили нагороди за звитяжну працю Ніжинський міський голова Анатолій Лінник, народний депутат України Валерій Зуб, депутати міської ради. Артисти театру подарували ювілярам святкову концертну програму.

Фото Валерія Кичка

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"