Смертельна ДТП на Борзнянщині



Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельної ДТП під селом Шаповалівка.


26 січня близько 17-ї години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на трасі М-02 сполученням «Кіпті – Глухів – Бачівськ» неподалік села Шаповалівка Ніжинського району. Внаслідок зіткнення легковика та вантажівки (зіткнулися вантажний автомобіль "DAF XF 105 460" та легковик "Skoda oktavia a5") загинула людина.
Поліцейські встановили, що 25-річний водій легкового автомобіля виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажівкою «DAF» з причепом під керуванням 50-річного корюківчанина.
Внаслідок ДТП водій легковика зазнав травм (його шпиталізували до Бахмацької міської лікарні), а його пасажир (2001 р.н.) загинув на місці події.
Поліція з’ясовує обставини автопригоди в рамках провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Покарання згідно з нею — позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"