Рокіровка в «Нашому Краї»:

замість переселенця Данька

в раду «заїжджає» помічниця Приходька


 

Доки тривають суди над колишнім Бобровицьким воєнкомом Олегом Олешком, його дружина і офіційна помічниця народного депутата Бориса Приходька Тетяна Олешко заходить в Чернігівську обласну раду повноцінним депутатом. Хоча, якщо вірити новинам із телеграм-каналів, то не заходить, а «заїжджає» на розкішній іномарці.

 

Григорій Данько ще рік тому, на початку лютого 2023 року, написав заяву про дострокове припинення повноважень. Офіційне формулювання – «у зв’язку із неможливістю виконувати обов’язки депутата». На початку повномасштабного вторгнення Данько покинув Україну, влаштувавшись тренером у Польщі, де перебуває і понині. Втім, політичні розклади в обласній раді склалися таким чином, що Данька не захотіли відпускати у вільне плавання, адже в такому разі в «Нашого краю», який є в опозиції до більшості, з’являється ще один штик. Зрештою, цей штик має от-от з’явитись. І триматиме його в руках не абихто, а кураторка Бобровицького округу від народного депутата Бориса Приходька і його офіційна помічниця Тетяна Олешко.

За нашою інформацією, після чергового провалу голосування про дострокове припинення депутатських повноважень Григорія Данька, його позбавили імперативного мандату через збори партійного обласного осередку. Подібні речі «Наш край» практикував неодноразово, зокрема в Прилуках та Козельці, коли в неугодних депутатів місцевих рад забирали мандати. Коли саме Тетяна Олешко зможе зайняти місце в сесійній залі Чернігівської обласної ради залежить від того, як швидко збереться територіальна виборча комісія.

Швидше за все, для Григорія Данька цей політичний політ останній в його кар’єрі, хоча він проявляв політичні амбіції вже не вперше. До весни 2014 року, тобто до перемоги Революції Гідності, Григорій Володимирович був у Чернігівській обласній раді представником нині забороненої «Партії регіонів». Після краху президента-втікача Януковича і його політичної сили Данько пристав до берега «Нашого краю» – партії, створеної колишніми регіоналами Олександром Мазурчаком, Юрієм Гранатуровим, Антоном Кіссе та Сергієм Кальцевим.

Борис Приходько біля тієї самої «Toyota Land Cruiser 200»...

 

У Тетяни Олешко, схоже, все лише починається, а справи йдуть вгору. Якщо вірити публікації телеграм-каналів, то в її родині з'явилось елітне авто «Toyota Land Cruiser 200». Ринкова вартість автомобіля складає близько 45 тисяч долів США. У помічниці Приходька вже є у власності «Toyota Camry», а от новий позашляховик ні Тетяна, ні її чоловік Олег Олешко, поки не задекларували.

Та сама «Toyota Land Cruiser 200»

 

Віталій НАЗАРЕНКО, фото з відкритих джерел

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"