Прилуцького грабіжника і крадія затримали в Москві

 Ще в минулорічному жовтні житель Прилук, попередньо змовившись з товаришем, здійснив розбійний напад на 48-річного мешканця міста – відібрав у нього мобільний телефон та добряче побив. Відчувши смак легкої наживи, друзі того ж дня пробралися до квартири ще однієї жительки Прилук та пограбували її, завдавши власниці значних матеріальних збитків.

Провівши першочергові оперативно-розшукові заходи, співробітники Прилуцького МВ УМВС вийшли на слід злочинців, обгрунтовано підозрюючи у вчиненні правопорушень двох громадян віком 33 та 30 років. Одного одразу ж затримали, але іншого знайти не вдалося, оскільки на той час чоловік не лише змінив адресу, а й виїхав з України.

Молодика – крадія й грабіжника в одній особі – оголосили в міжнародний розшук, однак тривалий час йому вдавалося переховуватися від слідства. Та в жовтні поточного року в ході проведення міжнародної операції «Розшук» працівниками лінійного відділу МВС Російської Федерації на станції Москва-Білоруська прилуцького правопорушника затримали.

Наразі вирішується питання про екстрадицію підозрюваного на територію України для притягнення його до відповідальності за двома статтями Кримінального Кодексу України. А начальник Прилуцького МВ УМВС в Чернігівській області Руслан Курамшин запевняє: «Злочинець відповість за свої дії, незалежно від того, де б він не переховувався і скільки часу від вчинення злочину не минуло б».

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"