Прилучани полюбляють писати до влади

Найзручнішим способом звернення до Прилуцької міської ради більшість жителів міста вважають письмові звернення до громадської приймальні. Це з'ясувалося в результаті анкетування, що тривало протягом місяця та в якому взяли участь 48 прилучан. пояснюючи свою позицію, люди вказують на доступність подання звернення, можливість отримання консультацій та безпосереднє спілкування з  посадовцем. Також одним із зручних способів для громадян є звернення по телефону та на особистий прийом до керівництва.

Враховуючи думку населення, начальник громадської приймальні Людмила Пашук зауважила, що  посадовим особам міської ради необхідно звернути увагу на  більш уважне ставлення до заявників та тих питань, які вони порушують у зверненнях, не забувати про повагу та терпимість до громадян, прислухатися та враховувати думки жителів міста у вирішенні проблем, з якими вони звертаються до міської ради.

Як свідчать результати проведеного дослідження, жителів міста задовольняє практика проведення виїзних прийомів, прямих ліній, звернень по телефону, оскільки такі методи роботи повністю забезпечують можливість реалізації конституційних прав громадян на звернення.

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"