Понад 30 юнаків вступили на службу в армію за контрактом на Чернігівщині

У військових комісаріатах Чернігівської області продовжується реалізація комплексу заходів з переходу українського війська на комплектування за професійною ознакою.

Так, з початку 2014 року військкоматами області на службу за контрактом уже прийнято понад 30 осіб.

За словами обласного військового комісара полковника Костянтина Нікуліна оформлення документів особової справи кандидата здійснюється у військових комісаріатах за наявності письмової згоди командирів частин, які попередньо проводять індивідуальну бесіду зі своїм потенційним підлеглим та перевіряють його власні професійно-психологічні, морально-ділові та фізичні якості.

Головні зусилля працівники військкоматів Чернігівської області зосередили на роботі з юнаками, які проходять приписну кампанію, випускниками шкіл, технікумів та училищ. Використовуються рекламні проспекти та необхідна аудіо і відеотехніка.

Велика робота проводиться з військовослужбовцями-строковиками щодо можливості прийняття їх на військову службу за контрактом. Водночас військовослужбовці комісаріатів та представники выйськових частин беруть активну участь у ярмарках вакансій, виступають на місцевому радіо та телебаченні.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"