Передплатити видання на 2021 рік можна онлайн


 

З 23 жовтня стартувала передплатна кампанія на 2021 рік. Оформити передплату Ви маєте можливість у відділенні поштового зв’язку, у листоноші під час її роботи на доставній дільниці або онлайн.

 

Передплату можна оформити за Каталогом видань України «Преса поштою» на 2021 рік (І півріччя), Каталогом видань України «Преса поштою» для Донецької та Луганської областей на 2021 рік (І півріччя), Каталогами місцевих видань 24 дирекцій АТ «Укрпошта» та Каталогом видань зарубіжних країн на 2021 рік (І півріччя) з доставкою з січня наступного року. 

Загалом передплатні каталоги на 2021 рік налічують понад 3 300 найменувань видань (4 272  індексів газет і журналів), з них 1 366 найменувань (2 070 індексів) всеукраїнських,  та 1 255 найменувань (1 523 індексів) місцевих видань та 679 найменувань (809 індексів) - видань зарубіжних країн.

Оформлення онлайн – передплати займе до 5 хвилин часу. Необхідно зайти на головну сторінку сайту  www.ukrposhta.ua в розділ «Передплатити», обрати потрібне видання, додати його «у кошик», натиснути «оформити замовлення». Обов’язково зазначити поштову адресу, на яку здійснюватиметься доставка обраних видань, та розрахуватися за оформлене замовлення платіжною карткою. Приємністю є те, що комісія за операцію оплати зі споживача додатково не береться. Крім того, для онлайн-передплатників тариф приймання передплати на 2021 рік залишається на рівні 2020 року.

Дякуємо за Ваш вибір, не відмовляйте собі у задоволенні читати улюблені видання у наступному році або зробіть несподіваний та приємний подарунок своїм рідним та близьким, оформивши передплату на їх домашню адресу. 

Укрпошта дбає про вас та хоче, щоб обмеження, пов’язані з карантином, не стали приводом для соціальної ізоляції. В даних умовах як ніколи важливо залишатися на зв’язку, стежити за новинами через ЗМІ.

Посилання на передплату газети "Чернігівщина"

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"