Обласний кардіологічний диспансер придбав новий комп’ютерний томограф 1 мільйон доларів

Віднедавна Чернігівський обласний кардіологічний диспансер може надати набагато ширший спектр послуг пацієнтам. На базі медичної установи працює єдиний в області мультиспіральний комп’ютерний томограф однієї з останніх модифікацій.

За допомогою цього сучасного обладнання проводиться діагностика захворювань всіх органів та систем людського організму, а особливо системи кровообігу.

До того ж, зі слів головного лікаря медичного закладу Ігоря Батога, апарат виконує сканування всього тіла менше, ніж за хвилину, а діагностику одного органу – за долю секунди. Тож люди, які страждають від клаустрофобії, можуть не виснажувати себе тривалими обстеженнями у звичних старих томографах.

На придбання і установку такого обладнання пішло близько 1 мільйону доларів США, що стало можливим лише з допомогою інвестицій приватної клініки «Євроскан».

Як було наголошено, у мережі діагностичних клінік України обладнання товариства «МДК Євроскан» має заслужене визнання як серед медиків, так і пацієнтів, адже працює яксіно та ефективно.

За допомогою спеціалізованого обладнання у кабінеті проводитимуть обстеження хребта, мозку, суглобів, черевної порожнини, серця та інших органів. Його відкриття зменшить черги на діагностику та поліпшить рівень обслуговування пацієнтів.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"