Новини з життя громад


У менському дитячому садочку «Сонечко» за кошти місцевого бюджету оновили приміщення харчоблоку: стіни й підлогу виклали новим кахлем, відремонтували стелю тощо. До речі, минулого року за рахунок ДФРР (на умовах співфінансування) здійснили енергоефективну реновацію цього закладу: утеплили приміщення, дах і цоколь, прочистили систему опалення, замінили вікна і двері на енергозберігаючі, встановили нову сучасну вентиляційну систему у харчоблоці та пральні.

На завершальній стадії у менській гімназії будівництво футбольного майданчика зі штучним покриттям.

У Коропі за рахунок державної субвенції ведуться ремонти у школі (замінюють покрівлю у блоці молодших класів) та будинку культури (оновлюють глядацьку залу).

Коропська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Коропський будинок культури

Автопарк комунальної техніки Корюківської ОТГ поповнив сміттєвоз з навісним обладнанням.

У Лосинівській ОТГ стартував проєкт «Перлина громади», що реалізується в рамках ініціативи «Розвиток громад, що заснований на правах людини» (за підтримки Міністерства закордонних справ Данії). У планах —провести низку творчих, просвітницьких та навчальних заходів задля інтеграції соціально вразливих груп населення у життя громади, підвищення рівня толерантності місцевих жителів та обізнаності в сфері прав людини.

За матеріалами ОТГ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"