Нові авто для поліцейських



Днями оцінили роботу всіх підрозділів та вручили поліцейським ключі від сучасних службових автомобілів.

 

У поліції області відбулося засідання колегії з підведення підсумків роботи в 2021 році. Серед пріоритетних напрямків поліцейської діяльності – оперативне реагування на заяви та повідомлення громадян, розкриття тяжких і особливо тяжких та резонансних злочинів. Ще один важливий аспект – організація роботи блоку превенції, зокрема, у напрямку співпраці з територіальними громадами області. У першу чергу, це стосується відкриття поліцейських станцій та реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Підбиваючи підсумки, керівник поліції області Володимир Нідзельський серед інших підрозділів відзначив роботу та професіоналізм Прилуцького районного відділу поліції та вручив подяку керівнику відділу Олександру Шульзі. Також він відзначив покращення матеріально-технічної бази підрозділів поліції та забезпечення належних умов праці й соціального захисту поліцейських. Так, минулого року парк службового автотранспорту поліції поповнився 38 автомобілями.


Принагідно, Володимир Нідзельський вручив ключів ще від семи нових службових автівок. Легкові автомобілі для слідчо-оперативних груп отримали п’ять підрозділів поліції – Чернігівський, Корюківський, Новгород-Сіверський, Прилуцький та Ніжинський. Ще два спецавтомобілі передали роті поліції особливого призначення «Чернігів» та спецпідрозділу «КОРД».
Службові транспортні засоби укомплектовані всім необхідним. Завдяки цьому поліцейські ще якісніше і оперативніше реагуватимуть на повідомлення громадян, зможуть ефективніше виконувати свою повсякденну роботу.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"