Носівська райдержадміністрація працює без голови і управління економіки

Після Майдану тодішній голова Анатолій Красносільський подав заяву про відставку, його обов’язки виконував перший заступник Микола Онищик, але більше місяця тому і його попросили місцеві мітингувальники написати заяву. Відтоді районом керує, точніше – виконує обов’язки голови – заступник по селу Анатолій Журенко. У запасі є ще один заступник з гуманітарних питань Віктор Броварець.

А от з управлінням економіки – повна кадрова криза: звільнився його куратор – перший заступник голови РДА, за ним залишила роботу начальник управління, у декретну відпустку пішла працівниця.

Жителі району не відчувають відсутність  одного з головних управлінь, але бідкається виконувач обов’язки голови РДА Анатолій Журенко – нікому складати план економічно-соціального розвитку району, писати для області інші папери.

До речі, у розмові з пересічними носівчанами можна почути солідарну думку, що їм байдуже, хто виконує обов’язки керівника виконавчої влади – постійний чи тимчасовий голова. Після Майдану нікого нового не прислали в Носівку, і, ніби, так і треба.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"