На Чернігівщини збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод

За два місяці 2014 року на території Чернігівської області скоєно 55 дорожньо-транспортних пригод, в яких 9 осіб загинуло та 69 отримали тілесні ушкодження.

Як повідомляє прес-служба обласного Управління Державтоінспекції, порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість ДТП зросла на 11 випадків, кількість загиблих людей – на 2 особи, травми отримали – на 16 осіб більше.

Основні причини дорожньо-транспортних пригод традиційні: перевищення безпечної швидкості руху – 55% від загальної кількості, порушення правил обгону та маневрування – 18%, керування транспортними засобами у нетверезому стані – 13%.

Працівниками ДАІ виявлено та задокументовано 910 фактів керування транспортними засобами в нетверезому стані, 771 водія притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення швидкісного режиму.

Крім того, зафіксовано 1260 випадків порушень правила обгону, 386 водіїв притягнуто до відповідальності за порушення вимог дорожніх знаків та розмітки.

Стосовно 372 керманичів автомототранспорту складено адміністративні матеріали за порушення правил проїзду пішохідних переходів.

 

              Джерело: події і коментарі

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"