На Чернігівщині шашлики «подавали» разом із азартними іграми, доки не наскочила міліція

Правоохоронці Чернігівщини продовжують масований наступ на гральний бізнес. Цього разу об’єктом прискіпливої уваги міліції став гральний заклад, що був замаскований під «Шашличну».

Як розповів перший заступник начальника УМВС України в Чернігівській області Олександр Любарець, в ході досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом), співробітниками Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернігівській області задокументовано гральний заклад, в якому надавалися послуги азартних ігор.

Гральний заклад функціонував у приміщенні «Шашличної» за броньованими дверми, де особа, яка виконувала функції адміністратора-касира, проводила азартні ігри всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». Закон передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

В ході огляду даного закладу правоохоронцями було виявлено та вилучено 6 гральних автоматів приблизною вартістю 50 тисяч гривень.

Також правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення (участь в організованих без дозволу азартних іграх) на громадян, які знаходилися всередині та брали участь в азартних іграх. Слідство по справі триває.

 

        СЗГ УМВС України в Чернігівській області

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"