На Чернігівщині працюють мобільні центри МВС

Регіональний сервісний центр МВС в Чернігівській області створив Мобільний сервісний центр, який працює вже понад рік. Завдяки цьому пересувному центру жителі віддалених сіл можуть швидко та зручно замінити посвідчення водія, зареєструвати свої транспортні засоби та замовити довідки про несудимість. І для цього їм вже не потрібно їхати в Чернігів.

Для надання послуг громадянам, які проживають у районах, де відсутні стаціонарні територіальні сервісні центри МВС, працює мобільний сервісний центр МВС. За допомогою оснащеного сучасним обладнанням пересувного центру громадяни в своєму населеному пункті можуть отримати найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС, як-от: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів; заміна посвідчення водія; видача міжнародного посвідчення водія; прийняття запитів на отримання довідок про відсутність судимості.

Виїзд співробітників такого мобільного сервісного центру здійснюється за запитом органів місцевого самоврядування, зазвичай у міру надходження заяв від жителів району. Так, аби «замовити» мобільний сервісний центр у свій населений пункт, громадяни мають подати заяву до органу місцевого самоврядування. Це може бути селищна, сільська або районна рада. На основі цих звернень органи місцевої влади надають заявку встановленої форми до Регіонального сервісного центру МВС в Чернігівській області про необхідність виїзду Мобільного сервісного центру МВС до віддаленого населеного пункту.

Загалом тільки за перші 3 місяці 2019 року  було здійснено 12 виїздів, під час яких було проведено 88 реєстрацій та перереєстрацій транспортних засобів, замінено 22 водійських посвідчення та прийнято 32 запити на отримання довідки про відсутність судимості.

 

Графік виїздів пересувних мобільних центрів МВС на квітень:

18.04.2019, 11:30-16:00 – м. Носівка, вул. Мринський шлях,1а (приміщення ТСОУ)

25.04.2019, 11:30-16:00 – м. Семенівка, вул. Ч. Площа,6

03.05.2019, 11:30-16:00 – м. Козелець, вул. Сидорчука,9

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"