Літній відпочинок у Латвії


 

У рамках обміну культурним досвідом муніципалітет м. Саласпілс організував 7-денний дитячий літній табір на території Латвійської Республіки для дітей віком 8-12 років з числа членів сімей учасників бойових дій, військовослужбовців, які несуть службу в ЗСУ, та загиблих військовослужбовців Бобровицької громади.

 

20 дітей із Бобровицької громади в супроводі педагога та лікаря відпочивали у дитячому літньому таборі м. Саласпілс з 7 по 15 липня.

Діти відвідали Латвію вперше, тож керівники табору зробили все можливе, щоб юні бобровичани ознайомилися з традиціями та культурою Латвійської Республіки.

Діти мали насичену програму. Їм запам’яталися дружні зустрічі з мером Саласпілса Райвісом Анспаксом.

Також були організовані ознайомчі екскурсії до Ботанічного саду Саласпілського повіту, острова Долес, музею Даугави, Парку бригади швидкої допомоги. Відбувся похід до пам’ятника Ако, а ще хлопці та дівчата відвідали Ризький зоопарк, насолодилися купанням у Балтійському морі та місцевій річці Даугаві, брали участь у різноманітних активностях, спортивних змаганнях, освітніх заходах, творчих майстернях.

Щасливі, з новими враженнями, чудовими емоціями, приємними подарунками, хлопці та дівчата повернулися додому.

Щиро дякуємо меру міста Саласпілс Райвісу Анспаксу та всім латвійським друзям за організацію змістовного відпочинку для дітей Бобровицької громади!

Слова вдячності адресуємо також Сергію Триносу, директору ТОВ «ТВН-Агро», за рахунок якого було здійснено перевезення дітей до кордону України та в зворотному напрямку.

 

Бобровицька міська рада

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"