Контрактника судитимуть за крадіжку



У Чернігові судитимуть військовослужбовця за викрадення військового майна - спецноутбуків вартістю понад двісті тисяч гривень
     

Чернігівською спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Центрального регіону завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням молодшого сержанта ЗСУ у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України.
Завдяки налагодженій співпраці спецпрокуратури та військової контррозвідки встановлено, що  під час проходження військової служби молодший сержант-контрактник викрав військове майно, а саме - два спеціальних ноутбуки, які він реалізував ломбарду. У ході досудового розслідування місцезнаходження викраденого встановлено правоохоронцями, військове майно вартістю 211 000 грн. вилучено та повернуто законному володільцю – військовій частині. 6 січня обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Деснянського районного суду м. Чернігова. Санкція ч. 3 ст. 410 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 12 років.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"