Громади Чернігівщини борються за 100 000 доларів


 

13 територіальних громад Чернігівщини беруть участь у конкурсі «Громада на всі 100». Кожна представила на голосування свій важливий проект і має можливість виграти матеріальну підтримку на реалізацію місцевих ініціатив. Конкурс триватиме до листопада, переможець отримає фінансування на реалізацію свого проекту.

 

«Громада на всі 100» – це конкурс для громад, які хочуть ділитися досвідом та шукають можливості для втілення своїх ідей. Подати заявку на участь у ньому може будь-яка територіальна громада в Україні, яка не є обласним центром і населення якої не перевищує 100 тисяч осіб.

Конкурс «Громада на всі 100» реалізується в партнерстві Starlight Media та Українським кризовим медіа-центром за підтримки Програми USAID DOBRE.

Загалом 263 громади подали свої заявки на участь в цьому конкурсі. З них 13 громад з Чернігівщини: Бобровицька, Коропська, Куликівська, Новгород-Сіверська, Ічнянська, Кіптівська, Козелецька, Ніжинська, Новобасанська, Понорницька, Прилуцька, Сновська та Сухополов’янська громади.

За правилами проекту спершу буде обрано 40 громад. Так 20 найкращих проектів громад буде обрано шляхом громадського онлайн-голосування, яке вже розпочалося 14 жовтня і триватиме до 11 листопада, а ще 20 обере експертне журі. Після цього серед 40 найкращих претендентів експертне журі обере переможця. І громада, яка переможе у конкурсі, отримає для реалізації свого проекту винагороду, вартість якої в гривневому еквіваленті не перевищуватиме 100 000 доларів США у вигляді матеріалів, обладнання, товарів тощо або робіт чи послуг.

Проект Бобровицької громади.  Майданчик для ролерів і мотузковий парк

Проект сучасного спортивно-культурного простору Новобасанської громади

 

Марія ПУЧИНЕЦЬ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"