Головного редактора газети «Чернігівщина» Сергія Дзюбу нагородили нині Почесною грамотою Пенсійного фонду України


 

До офісу популярної газети «Чернігівщина» завітав наш колега Ігор Стужук. Пан Ігор привітав колектив редакції з Днем журналіста і вручив Почесну грамоту Пенсійного фонду України головному редактору газети «Чернігівщина», відомому журналісту, письменнику Сергієві Дзюбі.

 

Добродій Сергій нагороджений за плідну співпрацю, неупередженість та професіоналізм у висвітленні роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області та з нагоди Дня журналіста України.

Ігор Стужук розповів, що йому особисто дуже подобається обласна газета «Чернігівщина: новини і оголошення», яка постійно друкує цікаві та талановиті матеріали на високому професійному рівні. Тому він щоразу із задоволенням чекає свіжий номер газети.

Газета – оригінальна, унікальна, неповторна та об’єктивна, має власний стиль, а головне її щиро люблять тисячі людей. Про «Чернігівщину» знають в усіх областях України і в багатьох державах за кордоном. Це видання – по суті, справжня візитівка Чернігова та Придесення. Отож ми щиро пишаємося такою газетою!

Також колега Ігор Стужук подарував колективу газети «Чернігівщина» великий, дуже смачний торт.

 

Сергій Квітницький

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"