Фахівці онкоцентру ділились досвідом

Блаженство тіла полягає в здоров'ї,

блаженство розуму – в знанні.

Фалес Мілецький

На базі Чернігівського медичного центру сучасної онкології вже вдруге був реалізований проект «Школа гінекологів – лапароскопія».

Розширити теоретичні знання та вдосконалити практичні навички у лапароскопічній хірургії (малотравматичні операції на спеціальному обладнанні) приїхали шестеро медиків із Сумської, Запорізької, Чернігівської областей та з Польщі. За 4 дні навчань курсанти отримали дуже багато корисної інформації, озброїлись новими знаннями, перейняли досвід лікарів Чернігівського медичного центру сучасної онкології та ЛПЗ «Сіммед», відпрацювали навички на лапароскопічних тренажерах та пліч-о-пліч попрацювали в операційній з досвідченими лікарями-лапароскопістами. У вільний від занять час відвідали пам’ятки стародавнього Чернігова.

Під час вручення сертифікатів учасники заходу ділились враженнями щодо високого рівня підготовки фахівців закладу, підходу до навчання та самовіддачі.

Генеральний директор Валерій Зуб зазначив: «Чернігівський центр сучасної онкології завжди відкритий для обміну досвідом і вже у травні запрошує всіх на «Курс по пролапсу тазових органів та нетриманню сечі». Тож чекаємо на нові зустрічі та рухаємось вперед. Далі буде!»

За інформацією Чернігівського медичного центру сучасної онкології

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"