Два роки незламності

 

У Бобровиці на центральній площі зібралося багато людей на мітинг, згадували, як два роки тому російські окупанти чомусь повірили, що українці не будуть чинити їм опір, боротися з ними, загарбниками, зі зброєю в руках. Але вже в перші дні російської навали мільйони людей показали агресорам, що українці їм не скоряться, тому й війна стала всенародною.

З початку повномасштабного вторгнення росіян на українську землю й досі на біс співається пісня з такими словами: «Десь о 5-тій ранку в лютому розпочалася війна. У цьому лютому, не забутому, вся країна натяглася як струна. І тоді вона піднялася з Богом в серці за своє. І відразу об’єдналась, і відразу люто б’є. На землі, в повітрі, і на морі Україна нищить ворогів. Рідні землі й українські зорі були й будуть тут споконвіків».

Ще вороги добре відчули, як люди допомагають вистояти одне одному і державі. Згадали й пом’янули на мітингу загиблих на війні славних земляків. Благочинний Бобровицького округу, настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці ПЦУ протоієрей Тарас Ядовщук відправив панахиду за загиблими на війні.

 

Григорій ОСОВСЬКИЙ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"