ДТП вихідних: смерть і каліцтва



У Чернігові пішохід загинув під колесами легковика, за кермом якого перебував патрульний, а біля села Виповзів внаслідок зіткнення автівок сильно травмувалися п’ятеро людей.

 

У Чернігові в ніч на 30 січня на вулиці Ремісничій сталася ДТП: автомобіль "Renault Мegane" збив пішохода. 63-річний чоловік загинув на місці, а за кермом авто перебував 26-річний співробітник патрульної поліції. За попередньою інформацією, пішохід рухався поза межами пішохідного переходу і водій його не помітив.
Поліцейського відсторонено від виконання службових обов'язків на час проведення службового розслідування. Інформація про подію передана до ДБР та прокуратури.
Того ж дня близько 16:00 сталося зіткнення двох легковиків біля села Виповзів на автошляху Київ-Вишгород-Десна-Чернігів. "Ford scorpio" зіткнувся з автомобілем "Skoda fabia", що рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП травмувалися обидва водії та троє пасажирів, мешканці Чернігівської та Київської областей, а також м. Києва. Всіх п'ятьох з місця ДТП шпиталізували до Козелецької центральної районної лікарні.
Поліція з’ясовує обставини автопригоди в рамках провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості). Такі дії караються штрафом, виправними роботами, арештом або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.  Досудове розслідування триває.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"