«Дружба-Нова» шукає директора

 

Віталій Ставнічук звільнений з посади директора СТОВ «Дружба-Нова», одного з найбільших сільгоспвиробників області. З 7 жовтня в державному реєстрі значиться: директор — Наталія Хвостова. До цього у компанії «Кернел» вона відповідала за організаційний розвиток, управління персоналом і зв'язки з громадськістю усіх бізнеснапрямків.

 Заступником генерального директора «Дружби-Нової» замість Миколи Гайдая призначений Сергій Делія. Його вважали кандидатом у голови Срібнянської РДА. Нині ця посада все ще вакантна. Останнім часом Сергія Миколайовича називали негласним головою штабу регіоналів з підготовки до виборів президента України.

 Можливо, зміна директора викликана наслідками конфлікту між «Дружбою-Новою» і СТОВ «Батьківщина» Олега Дмитренка? У команді Гайдая (колишні співвласники і керівники) дії компанії «Кернел» після придбання «Дружби-Нової» коментують ядовито: купили літак, а літати не вміють.

Киянин Віталій Ставнічук відповів на дзвінок, але не став пояснювати причини відставки. «Звільнився з особистих обставин. Наталія Хвостова тимчасово виконує обов'язки. Протягом двох тижнів буде новий директор», — повідомила прес-служба «Кернелу».

 

Автор: тижневик «Вісник Ч»

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"