До Воздвиженського ярмарку у Прилуках готуються підприємці, співаки і міліція

В найближчі вихідні, 28-29 вересня, у Прилуках розгорнеться Воздвиженський ярмарок. Це традиційне осіннє дійство зазвичай охоплює увесь центр міста – якщо говорити про торгівлю та концертно-розважальні заходи. Та насправді Воздвижнський ярмарок набагато масштабніший, адже поярмаркувати виходять чи не всі городяни, приїздять жителі Прилуцького та прилеглих районів. Свої товари до Прилук звозять народні умільці та виробники продукції з різних регіонів України. Очікується, що цього року їх буде не менше шести, тож Воздвиженський ярмарок отримає статус Міжрегіонального (для цього необхідна участь у заході представників п’яти регіонів).

Як і щороку, під час ярмарку на міських площах проходитимуть виставки квітів та ретро-автомобілів, вже втретє відкриється фольклорний фестиваль «Співоче поле» за участю аматорських колективів народної пісні, діятиме книжкова виставка-продаж «Літературна Прилуччина» та містечко розваг. Цьогоріч організатори включили в план першого ярмаркового дня й проведення майстер-класів, які можна буде отримати на Театральній площі.

На другий день Воздвиженського ярмарку запланована церемонія нагородження кращих підприємців Прилук – переможців VI міського конкурсу «Прилуцький Олімп». Урочистості розпочнуться о 16-й годині у міському будинку культури.

Отже, останні вересневі вихідні у Прилуках очікуються цікавими та веселими. У Прилуцькому МВ УМСВ гарантують, що вони будуть ще й безпечними: для охорони громадського порядку під час Воздвиженського ярмарку буде залучено близько сотні співробітників міськвідділу міліції. Вони також організовуватимуть безперешкодний рух транспорту об’їзними шляхами, адже центр міста на час ярмарку буде перекритий.

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"