«Десна» перемогла «Ворсклу»

У першому турі чемпіонату України в Прем’єр-лізі футболісти чернігівської «Десни» поступилися з рахунком 1:2 гостям із ФК «Львів». У першому таймі гра була рівною, однак у другому – наші гравці припустилися прикрих помилок… На жаль, на власному полі «Десна» більше програє, аніж радує своїх уболівальників на чернігівському стадіоні. Нагадаємо, що саме через прикру поразку від львів’ян свого часу наші земляки так і не потрапили до провідної шістки, яка виборювала медалі попереднього чемпіонату.

Зате в своєму другому матчі з полтавською «Ворсклою» чернігівці впевнено реабілітувалися. Спочатку Калитвинцев блискуче завершив атаку, розпочату Артемом Фаворовим – Влад на 19 хвилині прорвався правим флангом, ввійшов у штрафну, змістився в центр і класним ударом поклав м’яч у самісінький кут воріт суперників. А вже в другому таймі, на 79 хвилині, Олександр Філіпов забив ще один гол. Чесноков упав на рівному місці, пасуючи на голкіпера, Єгор Картушов перехопив м’яч і віддав пас на Філіпова, який пробив спиною до воріт. Красивий і важливий гол!

Таким чином після двох матчів чернігівська «Десна» має в своєму активі перемогу і поразку, й знаходиться у середині турнірної таблиці.

Сергій КВІТНИЦЬКИЙ

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"