Депутати райради на Чернігівщині повстали проти нового     голови адміністрації

 

Більшість депутатів Срібнянськї районної ради Чернігівської області  висловилися проти призначення на посаду голови РДА Делії Сергія Миколайовича. Відповідне звернення за підписом 16 депутатів райради ( з 25)було передано в Адміністрацію Президента України.

 

Депутати закидають Сергію Делії  наступне.

 

«25 грудня 2013 року на сесії Срібнянської районної ради Чернігівської області було розглянуто питання з приводу дій та бездіяльності, а також аморальних вчинків депутата Срібнянської районної ради Делії Сергія Миколайовича: подання підроблених та недостовірних відомостей стосовно себе, протиправне втручання в господарську діяльність підприємств, зловживання своїм посадовим становищем, зловживання у використанні фінансових ресурсів партійного осередку у Срібнянському районі, ухилення від виконання обов’язків депутата Срібнянської районної ради. За весь час своєї трудової діяльності Делія С. М. змінив майже сімдесят посад та робочих місць, ніде не затримуючись більше ніж на два роки. У зв’язку із трудовою діяльністю Делії С. М. на території Срібнянського, Талалаївського та Варвинського районів Чернігівської області, неодноразово звертались жителі цих районів зі скаргами на Делію С. М., його поведінку та відношенню до людей».

Не зважаючи на звернення більшості депутатів райради, Президент 26 грудня підписав розпорядження про призначення Сергія Делії на посаду голови РДА.

 

За повідомленням Інтернетагенції Чернігівщина: ПіК 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"