Чоловік замінив трьом дітям маму

Четвертий рік поспіль корінний житель Мени на Чернігівщині сам виховує трьох неповнолітніх дітей. В’ячеслав Корнієнко завбрав до себе діток після розлучення того, як розлучівся з їх матір’ю. Звичайно, спочатку було дуже важко, але зараз два сини і донечка - це єдина втіха чоловіка, його джерело оптимізму і стимул до кращого життя.

А все почалося з розлучення. Спершу суд виніс рішення на користь Юлії Корнієнко. Проте діти недовго  проживали з ненькою.

В’ячеславу дозволили спілкуватися з дітьми у визначені години, але малята весь час прибігали до тата і проводили у нього більше часу аніж призначив суд. І дуже скоро відповідальність за піклування про дітей повність лягла на плечі В’ячеслава. Тому чоловік подав зустрічний позов до суду.

В ході розгляду справи, комісія з питань захисту прав дітей, вирішила залишити двох хлопчиків Владислава, Андрія та їхню сестричку Аню з татом, з яким фактично вони і проживали, а їх матір змусили сплачувати алменти, і бачитися з дітьми вона може будь-коли і скільки завгодно.

Повертаючись до багатодітного татуся, з його слів стало зрозуміло, що заради дітей він повністю «зав’язав» зі спиртним, кинув палити, хоча це було дуже важко.

- Деякий час сім’я Корнієнків знаходилася під соціальною опікою, - розповіла соціальний працівник Тетяна Ковальова. - Я відвідувала їх майже кожний день, і мала можливість спостерігати, як старається В’ячеслав. Він робив усе можливе для дітей, а вони  світилася від щастя. З нашою допомогою тато зміг всьому навчитися. Він став татом і мамою в одній особі.

Хочеться додати, що саме батько забрав старшого сина зі спеціалізованої школи – інтернату. Він обійшов чимало інстанцій, доклав немало зусиль і все ж таки домігся свого.

- Тепер Владислав навчається у звичайній школі, а я допомагаю йому чим можу. Усі троє зростають на моїх очах, і я спокійний за них. Якщо дітей немає поруч, я переживаю за них, сумую. Навіть робота не робиться, на душі якось неспокійно, - зазначає В’ячеслав. - Без дітей моє життя неможливе…

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"