Чи закриють Будинок культури в Прилуках?


«Підслухано. Прилуки» – цікава інформаційна платформа, де можна купити, продати, знайти необхідну інформацію та дізнатися найсвіжіші чутки в нашому місті. Так днями, гортаючи стрічку новин вищезгаданої групи, натрапили на цікавий пост-обурення щодо байдужості всіх до проблеми ймовірного закриття міського Будинку культури. Дійсно, закриття осередку культури та творчості в нашому рідному місті – не дуже приємна новина. А як же всі працівники, дитячі та вже дорослі творчі колективи? Куди їм діватися?..


За підтвердженням або ж спростуванням даних чуток редакція «Граду» звернулася звісно ж до директора Будинку культури Олександра Дубовика.

Керівник пояснив, що ця інформація не зовсім фейкова. Нещодавно відбулася планова перевірка будівлі пожежною службою. Але так як 2018 року вийшли нові правила протипожежної безпеки, то були зафіксовані деякі недоліки, надані приписи, які наразі виконуються. Звісно, якщо їх не виконати, то міський Будинок культури можуть закрити. Але Олександр Олександрович запевняє, що вони роблять усе можливе, щоб цього не сталося. Тому за культуру міста можна не переживати!

Джерело: www.gradpryluky.info 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"