Чернігівські ветерани вибороли 21 нагороду


 

30 червня команда ветеранів Чернігівської області взяла участь у змаганнях «СИЛЬНІ УКРАЇНИ», організованих Федерацією стронгмену України для ветеранів війни та військовослужбовців. Сильні, незламні воїни змагалися у 4 дисциплінах: жим на рази, ейробайк, веслування на тренажері, ривок гирі.

 

Команду Чернігівської області представляли 9 ветеранів війни. Загалом вони отримали рекордну кількість нагород – 21, з них: 7 золотих; 11 срібних; 3 бронзових.

Результати спортсменів такі:

Владислав Шатіло: 1 місце з жиму лежачи, 1 місце з ейрбайку, 1 місце з армліфтингу, 2 місце з веслування, 2 місце з вправи ривок гирі, 2 місце з командного веслування, 3 місце з армліфтингу. Євген Смага: 1 місце з жиму лежачи, 1 місце з ейрбайку, 1 місце з вправи ривок гирі. Ілля Силенко: 2 місце з вправи ривок гирі. Андрій Нестеренко: 1 місце з жиму лежачи, 2 місце з ейрбайку, 2 місце з командного веслування, 3  місце з вправи ривок гирі. Олександр Гавриленко: 2 місце з армліфтингу, 2 місце з командного веслування, 3 місце з армліфтингу. Валентин Панасюк: 2 місце з ейрбайку, 2 місце з командного веслування. Сергій Наглій: 2 місце з веслування.

Спортсмени дякують родинам за постійну підтримку, організаторам, Ветеранському простору «Серцевір» та всім, хто постійно допомагає брати участь у змаганнях.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"