«Чернігівщину» передплачували, призи отримували

8 грудня біля дирекції чернігівської філії «Укрпошти» відбувся «День передплатника». В черговий раз ми зустрілися зі своїми читачами, котрі, передплативши «Чернігівщину», мали змогу взяти участь у безпрограшній лотереї і отримати приз від редакції.

Першим завітав Микола Чорнобров. Вже не перший рік він передплачує  наш тижневик,  тож коли прочитав оголошення про День передплатника, вирішив і собі спробувати удачу.

«Я віддаю перевагу «Чернігівщині, бо вона стала однією з найцікавіших газет», – ділиться враженнями Микола Митрофанович. – Особливо подобаються сторінка про здоров’я, різні новини, пригоди. Та й ціна має значення. Все ж «Чернігівщина» не така дорога, як інші тижневики».

Сергій Богомаслов прийшов на День передплатника на прохання батька, котрий попросив передплатити йому «Чернігівщину» на наступне півріччя. Ще й глечика виграв.

«Батько дуже любить читати, а з періодичних видань віддає перевагу «Чернігівщині», – розповідає чоловік. – Сам прийти не зміг. Думаю, зрадіє, що разом з передплатою ще й приз отримав».

Подружжя Валентина і Олег Тимошки вже давно читають «Чернігівщину», не забули передплатити і на наступний рік.

«Вже й не пригадую, коли почали читати вашу газету, – говорить пані Валентина. – Дуже  подобається все, про що пишете. Багато проблем порушуєте і, головне, добиваєтеся їх вирішення. Часто користуюся порадами зі сторінок про сад, город, здоров’я. Готую страви за рецептами, які ви друкуєте».

А от Любов Коробка передплатила «Чернігівщину» вперше.

«Як правило, виписую дві газети. Хотілося б більше, та дорого, – каже пані Люба. – Взагалі дуже люблю читати, тож добре, що живу недалечко від бібліотеки імені Коцюбинського. Ходжу туди мало не щодня, читаю по можливості всю періодику. Якось натрапила і на «Чернігівщину», сподобалась. Тож тепер читатиму її удома».

Марія ПУЧИНЕЦЬ, фото автора

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"