Буде ярмарок на честь генія сміху.

25-26 травня виробники різноманітної продукції та майстри народних ремесел з різних міст України приїдуть до Прилук, аби взяти участь у Миколиному ярмарку. Жителі міста й району готуються до нього заздалегідь, адже ярмарок завжди вражає розмаїттям товарів та національним колоритом. Миколин ярмарок розгорнеться у центрі Прилук останніми травневими вихідними. Майстрам декоративно-прикладного мистецтва та виробникам сільгосппродукції, які хочуть взяти в ньому участь, доведеться сплатити 51 гривню ярмаркового збору, для виробників продовольчих товарів ця сума становить 102 гривні, для підприємств сфери громадського харчування – 171 гривню.

Травень у Прилуках вже кілька років знаменується ярмарковим дійством на честь дня народження відомого земляка – великого сміхотворця Миколи Яковченка, народного артиста України. Микола Федорович полюбився мільйонам глядачів своїми незабутніми ролями у багатьох фільмах, найвідоміші з яких -  «За двома зайцями», «Вій», «Вечори на хуторі біля Диканьки» - і сьогодні із задоволенням дивляться люди різного віку у всіх країнах пострадянського простору.

Традиційно у Прилуках щороку проходить два ярмарки: весняний Миколин та осінній Воздвиженський, який відбувається наприкінці вересня та зазвичай співпадає із святкуванням Дня міста.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"