Бобровиця «сидить» на старій водокачці, як на пороховій бочці

Певного дня 250-тонний латаний-перелатаний резервуар  може зовсім розлізтись, і залишиться 12-тисячне містечко без водопостачання.

А років три тому яка була перспектива надовго забезпечити райцентр якісною водою: місто пробилося в державну програму «Питна вода! І робота закипіла – на 1мільйон 200 тисяч гривень закопали в землю нових труб, придбали й новий резервуар на 200 тонн. Друга черга проекту передбачала виділення ще біля півмільйона гривень, і тоді  бобровичани справді були б гарантовано з водою, та фінансування «заморозили». В листопаді минулого року таки виділили були 200 тисяч, але не встигли помічники народного депутата Миколи Рудьковського розказати всім про «велику заслугу їхнього патрона», як гроші вже на четвертий день назад забрали. А їх би вистачило на встановлення нового резервуара,

В результаті бобровичани продовжують жити з побоюванням, що в будь-яку хвилину можуть залишитися без водопостачання, натомість ржавіє під водокачкою новий резервуар (через рік завершиться дія проекту по його встановлення), а в землі поступово приходить в непридатність більше трьох кілометрів нового водопроводу. 

А плачемося, які ми бідні!? Мільйони закопуємо у землю – і нічого! Не шкода! Залишаться люди без води?... Теж – нічого страшного. Радіймо – до Європи йдемо!        

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"