Бобровицький молокозавод поки що не закрили

Згідно з офіційним листом-попередженням, що одержали органи міської і районної влади, підприємство повинно б припинити роботу на початку травня. На щастя, це не відбулося. А от директора, який надіслав те попередження, звільнили з посади. Представники власників молокозаводу запропонували трудовому колективу самому обрати директора. Шляхом голосування працівники підтримали кандидатуру Вадима Коника, що давно трудиться на підприємстві, де працював і його батько Анатолій Коник, нині покійний.

Молокозавод для Бобровиці – не тільки бюджетоутворююче виробництво і робочі місця, а й робота очисних споруд, до яких «прив’язане» все місто. Тепер і ця комунальна проблема «відкладена».

Як відомо з неофіційних джерел, власники Бобровицького молокозаводу вже зупинили роботу кількох подібних підприємств з різних причин: скорочення сировинної бази, проблеми з реалізацією продукції тощо. У Бобровицькому районі теж мало виробляється молока, завод вимушений завозити його бозна-звідки. Чи довго так протримається? Та живемо одним днем: сьогодні завод ще працює – от і добре!

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"