Автотроща із десятком травмованих



Аварія із страшними наслідками сталася біля села Городище Батуринської громади о 21:30 9 січня.

 

За попередньою інформацією, водійка Toyota RAV4 (45-річна мешканка Київщини) не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу і зіштовхнулася з мікроавтобусом "Renault Master".
До Бахмацької міської лікарні вночі з 9 на 10 січня госпіталізували десятьох травмованих після ДТП, серед них і 10-річна дівчинка, яка була пасажиркою легковика. Двоє дорослих і 10-річна дівчинка опинилася в реанімації, всі інші – в травматологічному відділенні. Невропатологи, травматологи і хірурги впродовж ночі оперували і надавали першу допомогу. Є тяжкі травми нижніх кінцівок, травми грудей, травми хребта, переломи хребта.
Вісім людей перебувають зараз у стабільному тяжкому стані в Бахмацькій міській лікарні. Водійка кросовера також у важкому стані перебуває у Ніжинській центральній міській лікарні. В неї черепно-мозкова травма, травма грудної клітини і численні переломи. Водія маршрутки у важкому стані вночі прооперували.
У поліції відкрили провадження за частиною другою статті 286 ККУ - порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжкі тілесні ушкодження. Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"