Активісти «євромайдану» побили журналіста на вході до облради

 

Активісти євромайдану 22 лютого скоїли напад на кореспондента газети «Чернігівщина: новини та оголошення» перед входом до приміщення зали засідань Чернігівської обласної ради.

НападникНапад скоєно під час проведення мітингу перед початком засідання позачергової сесії ради. Активісти й учасники мітингу заблокували вхід до приміщення й кричали «Ганьба!» та інші вислови депутатам, які прибували на засідання.

На журналіста напали на ґанку, коли той підходив до дверей ради з фотоапаратом в руках. Близько півдесятка осіб з вигуками «Стояти!», «Куди!», та добірною лайкою з різних боків учепилися в одяг нашого кореспондента.

Проти одного з нападників у межах чинного законодавства був застосований засіб самооборони – сльозогінна суміш «Терен». Кількість нападників зросла до десятка, вони повалили журналіста на сходи й почали бити ногами.

Нападників заходилися відтягувати функціонери місцевого «євромайдану». Конфлікт продовжився на словах у приміщенні. Облитий сумішшю висловлював невдоволення, а кореспондент порекомендував йому звернутися до психіатра.

Журналіст отримав несуттєві тілесні ушкодження, фотоапарат вдалося врятувати.

На фото: Один з нападників

Сергій Стук,
 кореспондент тижневика «Чернігівщина»

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"