У трудовій біографії перше попадання …і відразу в «десятку»

 

Студент економічного факультету Василь Пустовойт виробничу практику проходив у одному з кращих племрадгоспів Харківської області. Звідти відмінник навчання  одержав  й запрошення на роботу. Втім уродженець Чернігівщини вибрав інший трудовий колектив, відомий в області  на той час Майнівський радгосп-технікум. Звідти і в армію пішов, а поки служив, навчально-виробничий заклад перебрався на нову базу в Бобровицю.

Звільнений в запас молодий економіст Василь Романович Пустовойт без найменшого вагання повернувся в той колектив, в якому почав трудовий шлях. По тому шляху  дійшов і до свого 60-річчя. Тільки назва господарства змінювалася: Майнівський радгосп-технікум -   Бобровицький радгоспу-технікуму - ТОВ «Земля і воля». А ще – значно розширилися обсяги і об’єми роботи.

Ні, він не збирається на заслужений відпочинок.  Адже займався і продовжує займатися улюбленою з юності справою – економікою сільськогосподарського виробництва.

Рівно 240 років тому всесвітньо відомий англійський економіст Адам Сміт науково обґрунтував, що економіка є базисом для розвитку суспільства. І що предметом економічної теорії є не гроші чи багатство, а Люди.

Їй, тій економіці, й присвятив усе трудове життя заступник генерального директора ТОВ «Земля і воля» з питань економіки Василь Романович Пустовойт.

Ще одна цікаві деталь у його трудовій біографії: весь час він працює під началом одного директора – Леоніда Григоровича Яковишина.

Погодьтеся, не так багато хто може похвалитися першим попаданням на початку трудового шляху відразу в …  «десятку». Василю Романовичу це вдалося.

Той вдалий влучний «постріл» він зробив 38 років тому, відразу після інституту. З тих пір спільно з іншими службами та рядовими  трудівниками створює в економічному хаосі держави «острівок» виробничого розвитку і добробуту людей.

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"