marg43le="line-height: 20.8px; text-align: center;">Кобижча стала центром екстремальних змагань позашляховиків 4х4

Цими вихідними у селі Кобижча, що на Бобровиччині, відбулися перші змагання позашляховиків 4x4. Організатором змагань виступив Бобровицький клуб, який збирає любителів гострих відчуттів вже кілька років.

Це недешевий вид спорту, бо все робиться за власні кошти: і автомобілі, і спеціально пристосована траса. Самі змагання – також справа рук молодих хлопців Бобровицького клубу позашляховиків, а саме: Юрія Карпенка, Геннадія Сака, Тараса Ткаліча та Юрія Котенка. А також це і заслуга Михайла Петровича Парубця, якому учасники змагань висловили щиру подяку за технічну підтримку та домашню смачну кухню.

Перегони проводилися у два етапи і зібрали учасників із різних районів і навіть із сусідньої Київської області (місто Бровари та село Требухів).

На старт вийшло десять екіпажів. Боротьбу за призове місце вели автомобілі різних категорій та класів. Це був справжній екстрим з різними пригодами, особливо для тих любителів їзди по бездоріжжю, котрі проявили наполегливість і непереборну волю до перемоги.

Справжнє автомобільне дійство, за яким спостерігали більше сотні глядачів, надовго залишиться у пам’яті учасників і вболівальників.

Призерами змагань у двох категоріях стали уродженці Кобижчі, які нині мешкають у столиці, Олександр Потоцький та Євген Ярмоленко на автомобілі Тойота Ленд Крузер 80.

Після заїздів відбулася церемонія нагородження призерів та частування смаколиками національної кухні, дискотека і жива музика.

                                         

                                          Юрій КАРПЕНКО

 

Розроблено ТОВ "СОТА ЛАБС"